Φωτιά στην Κορινθία: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην Αττική – Μέχρι το κέντρο της Αθήνας ο καπνός – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε δασική έκταση, στην περιοχή Σχίνο Λουτρακίου, με τις επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη για να καταφέρουν να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Αυτή την ώρα η φωτιά καίει ανάμεσα σε Αλεποχώρι και Μέγαρα, κοντά στο Χάνι, και επιχειρούν 182 πυροσβέστες και 62 οχήματα. Συνεχώς κάνουν ρίψεις νερού 17 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο του στρατού.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr, πυκνός καπνός και στάχτες έχουν “καλύψει” τον ουρανό από τη Μεταμόρφωση έως το κέντρο της Αθήνας, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr:

Καπνός και στάχτες σε Μάνδρα και Πειραιά – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πυκνός καπνός έχει “καλύψει” τον ουρανό σε Μάνδρα και Πειραιά και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Αναγνώστες του enikos.gr ανέφεραν ότι στις συγκεκριμένες περιοχές εξαιτίας του ανέμου έχει μεταφερθεί και στάχτη από τη φωτιά.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ