Γλυκά Νερά: Σαρώνουν τις κάμερες της Αττικής Οδού οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Το δρομολόγιο των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά προσπαθεί να χαρτογραφήσει η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα στις κάμερες της Αττικής Οδού και στις εξόδους στα δυτικά προάστια, προκειμένου να μπορέσει να φθάσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η αστυνομία ερευνά αν η ληστρική επίθεση σχετίζεται με άλλες που έχουν γίνει στα Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Αγ. Παρασκευή ή και στα νότια προάστια, με τους δράστες να ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια και μέσω Αττικής Οδού ή του Κηφισού να φτάνουν στον στόχο τους. Το ασφυκτικό δέσιμο και η ακινητοποίηση του 32χρονου πιλότου και ασφαλώς η δολοφονική ενέργεια σχετίζεται όχι μόνο για να μείνουν ανεμπόδιστοι οι δράστες στη ληστεία, αλλά και να μπορέσουν να διαφύγουν πιο εύκολα. Η ληστεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 05:00 και η αστυνομία ενημερώθηκε στις 06:00.

Επίσης εξετάζονται δέκα άτομα για σχετικές ληστρικές επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο Παλαιό Φάληρο και τη βορειοανατολική Αττική προκειμένου να βρεθούν κοινά στοιχεία με σαφή ένδειξη ότι προέρχονται από συμμορίες των δυτικών προαστίων, είτε Ρομά, είτε ατόμων που προέρχονται από Βαλκανικές χώρες ή χώρες του πρώην Σοβιετικού μπλοκ. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ