Γιώργος Καραϊβάζ: Το τραγούδι που ακούστηκε στην κηδεία με επιθυμία του γιου του

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκε η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ στην γενέτειρά του, την Καλλίφυτο Δράμας, το μεσημέρι της Κυριακής. Η οικογένεια του, η σύζυγος και ο γιος του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό “αντίο” στον δημοσιογράφο, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά εκτελεστών, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, την Παρασκευή.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο επικήδειος του 19χρονου γιου του Γιώργου Καραϊβάζ, Δημήτρη. “Για όσους δεν με γνωρίζετε, είμαι ο Δημήτρης, είμαι ο γιος του Γιώργου. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος, που αγαπούσε τη ζωή, το φαγητό, την καλοπέραση και τη δουλειά του. Έζησε πιστεύοντας στην αλήθεια και τη Δικαιοσύνη και πέθανε και γι’ αυτά περήφανος”, είπε ο 19χρονος.

“Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγάπαγε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία. Οι άνθρωποι που σκότωσαν τον πατέρα μου φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μην σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον, αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν. Θα έψαχνε τον λόγο πίσω από αυτό και δεν θα ήθελε αυτό το γεγονός να τρομοκρατήσει την κοινωνία, μια κοινωνία που παλεύει για την αλήθεια και την ισότητα. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα, να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του και σε αυτό που λέει και δεν τα παρατάει. Συγγνώμη… δεν…”, είπε ο γιος του δημοσιογράφου και λύγισε από το συγκινησιακό βάρος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Δημήτρης επίλεξε να αποχαιρετήσει τον πατέρα του με το αγαπημένο του λαϊκό τραγούδι. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ