Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί Τύποι” μίλησε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εκτελεστή του δημοσιογράφου. Πρόκειται για έναν από τους τρεις δημοτικούς υπαλλήλους που βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας και έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Οι τρεις δημοτικοί υπάλληλοι μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους στο παρκάκι, μπροστά από το οποίο εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο Γιώργος Καραϊβάζ και περίμεναν με τα πράγματά τους στο πεζοδρόμιο. “Ήμουν μπροστά και είδα τον δολοφόνο που έριξε δύο σφαίρες στον Γιώργο, ο οποίος στηρίχτηκε στη μηχανή μου που ήταν παρκαρισμένη” είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε πως ο δράστης πυροβόλησε από πίσω τον δημοσιογράφο, που έπεσε στο πεζοδρόμιο.

“Ο δολοφόνος πήγε πίσω του και όπως είχε πέσει κάτω του έριξε 4 σφαίρες στο κεφάλι του”, συμπλήρωσε και εξήγησε ότι, ήταν σε απόσταση περίπου πέντε μέτρων. Περιγράφοντας τον εκτελεστή είπε πως ήταν ψηλός, περίπου 1,80 με σκουφάκι και γυαλιά ηλίου, ενώ φορούσε ένα πράσινο μπουφάν. “Ο δολοφόνος ανέβηκε στο σκουτεράκι κι έφυγε προς Γεωργίου Παπανδρέου, μετά φωνάξαμε με τα παιδιά την αστυνομία” τόνισε, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν άκουσε κάτι να λέει ο δράστης ή ο δημοσιογράφος, είπε πως “το μόνο που άκουσα ήταν ένα “ωω” από το θύμα”.

Όπως ανέφερε όλα έγιναν μέσα σε 15- 30 δευτερόλεπτα, ενώ σημείωσε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε ότι είναι δολοφονία. “Ο θόρυβος ήταν σαν εξάτμιση, το όπλο το είδα, ήταν με σιγαστήρα” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ