Συγκλονίζει η Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

Συγκλονισμένη είναι η Αγγελική Νικολούλη από την εν ψυχρώ του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στην οδό Άννινου στον Άλιμο. Κατά την έναρξη της εκπομπής της ‘Φως στο Τούνελ’ η δημοσιογράφος ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ και πως θα ερευνήσει τη δολοφονία του.

“Ο δημοσιογραφικός κόσμος και όχι μόνο δέχτηκε σήμερα ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέλφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ” είπε η Αγγελική Νικολούλη.

“Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο, έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του, την εν ψυχρώ εκτέλεσή του. Από δύο που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που μπορεί να είναι και πληρωμένοι εκτελεστές, τώρα έχει γίνει της μόδας, παίρνεις ένα συμβόλαιο και εκτελείς”, ανέφερε.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το ‘Τούνελ’.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ