Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικου – ΒΙΝΤΕΟ

Μία νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανηλίκου έρχεται να προστεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. Πρόκειται για έναν 23χρονο από την Κύπρο, ο οποίος κατέθεσε στις αρχές της Μεγαλονήσου ότι όταν ήταν 15 ετών, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης τον προσέγγισε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με με όσα κατέθεσε ο 23χρονος στους ανακριτές της Κύπρου, γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη τον Φεβρουάριο του 2013, όταν είχε πάει να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου, ο καταγγέλλων φέρεται να υποστηρίζει ότι ο σκηνοθέτης καθ΄όλη τη διάρκεια της παράστασης τον κοιτούσε επίμονα. Όταν τελείωσε η παράσταση ο Δημήτρης Λιγνάδης τον άγγιξε στον ώμο, του συστήθηκε και του πρότεινε να πάνε σε ένα πιο ήσυχο μέρος μέσα στο θέατρο. Εκεί άρχισε να του λέει ότι θα τον βοηθούσε με τις γνωριμίες του να γίνει ηθοποιός και στη συνέχεια τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου, εάν κριθεί αναγκαίο οι Κυπριακές αρχές θα ζητήσουν κατάθεση από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη. Ο δικηγόρος μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη στην Ελλάδα, Γιάννης Βλάχος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η καταγγελία του νεαρού Κύπριου να απασχολήσει και την ελληνική δικαιοσύνη.

Στο πλαίσιο της έρευνας των κυπριακών αρχών είναι πιθανό Κύπριοι ανακριτές να έρθουν για έρευνα στην Αθήνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ