Ριφιφί στο Ψυχικό: Ο 58χρονος ετοίμαζε θεατρική παράσταση για το 1821 – Σχεδίαζε ταξίδι σε ΗΠΑ και Καναδά

Της Κορύνας Μανταγάρη,

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση της εμπλοκής του 58χρονου επιχειρηματία και θεατρικού παραγωγού Βασίλη Γκουρούση στη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων, σε τράπεζα του Ψυχικού. Ο σύζυγος της διάσημης τεχνίτριας νυχιών Τέτας Καμπουρέλη επί μήνες συνεργαζόταν με περισσότερους από 50 ανθρώπους του θεάτρου και της τηλεόρασης, οι οποίοι δούλευαν πυρετωδώς για μια σειρά projects.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, o θεατρικός παραγωγός βρισκόταν στο τελικό στάδιο της παραγωγής μιας θεατρικής παράστασης άκρως επίκαιρης, αφού θα αντλούσε το θέμα της από την Επανάσταση του 1821. Ο Β. Γκουρούσης και η ομάδα των συνεργατών του είχαν ήδη ξεκινήσει επαφές με ηθοποιούς, ώστε μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης να υποδυθούν τους κεντρικούς ρόλους. Η λαμπερή υπερπαραγωγή σχεδιαζόταν να ανέβει σε θέατρο της Αθήνας, είτε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, είτε κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα προστασίας που θα ελάμβανε η κυβέρνηση μέσα στους επόμενους μήνες. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή θα ήταν ιδιαίτερα δαπανηρή, με περισσότερους από 30 ηθοποιούς, με επιβλητικά σκηνικά και ξεχωριστά κοστούμια, για τα οποία μάλιστα είχε γίνει μεγάλη έρευνα προκειμένου να είναι όσο πιο πιστές αντιγραφές εκείνων που φορούσαν οι ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι για τη συγκεκριμένη παράσταση υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Αμερική. Ο Β. Γκουρούσης και οι υπόλοιποι συντελεστές της παραγωγής είχαν έρθει σε επικοινωνία με Έλληνες της Ομογένειας στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Σκοπός των επαφών ήταν να ενημερωθούν για την παράσταση οι ομογενειακές οργανώσεις και να προγραμματιστεί περιοδεία στην Αμερική, όταν βέβαια η υποχώρηση της πανδημίας θα δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσει να υλοποιηθεί ένα τέτοιο ταξίδι.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ