Τραγωδία στην Εύβοια: Στον εισαγγελέα οδηγούνται οι τρεις συλληφθέντες

Ο εργοδηγός, ο υπεύθυνος μηχανικός και η επιβλέπουσα του έργου που έχουν συλληφθεί για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χωριό Γυμνό Αμαρύνθου, στην Εύβοια, και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τριών εργατών από χτύπημα ρεύματος υψηλής τάσης 20.000 volt, θα οδηγηθούν λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Εισαγγελέα Χακίδας. Οι τρεις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες εξ αμελείας.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για να διαλευκανθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία καθώς και τα αίτια που την προκάλεσαν.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγωδία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι όταν τέσσερα μέλη συνεργείου εργολάβου που συνεργάζεται με τη ΔΕΔΔΗΕ κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης κατά τη διάρκεια εργασιών υπογειοποίησης του δικτύου. Τα τρία άτομα σκοτώθηκαν επί τόπου και ο τέταρτος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Νεκροί είναι ένας 45χρονος εναερίτης πατέρας τριών παιδιών, ένας 43χρονος και ένας 55χρονος επίσης πατέρας τριών παιδιών. Σημειώνεται ότι ο τέταρτος εργαζόμενος, που είναι τεχνικός 32 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ