Πορεία από τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Πορεία πραγματοποιούν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, με αίτημα να μην γίνουν απολύσεις. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών και κρατούν ένα πανό στο οποίο αναγράφεται: “Όχι στις απολύσεις καθαριστριών – καθαριστών από το υπουργείο Οικονομικών”.

Πριν από μερικές μέρες οι καθαρίστριες είχαν πραγματοποιήσει καθιστική διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο. Τότε η κ. Τζένη Μπάλλα, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, μιλώντας στο OPEN είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: “ο κ. Σταϊκούρας έβγαλε ανακοίνωση για διαγωνισμό. Δεν ξέρουμε με ποια κριτήρια έγινε αυτό το ΑΣΕΠ, βρεθήκαμε όλοι να είμαστε εκτός, πέρασε μόνο το 5% από τα 150 άτομα που είμαστε εδώ. Δεν είναι μόνο ότι απολυόμαστε εν καιρώ πανδημίας. Πώς θα βρούμε δουλειά σε ηλικία 55 ετών και άνω; Δεν μπορούμε να αποχωρήσουμε έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς. Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα έξω από το υπουργείο Οικονομικών και ζητάμε μια λύση. Θέλει να δώσει μια εξάμηνη παράταση μέχρι να δώσει μια οριστική λύση; Θα το δεχτούμε κι αυτό. Μοριοδότηση δεν έχουμε λάβει. Τη δουλειά μας την κάναμε άριστα”.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ