Ριφιφί στις θυρίδες: Τι κατέθεσε κοσμηματοπώλης για ένα ρολόι που ο 58χρονος σκόπευε να πουλήσει

Της Άννας Κανδύλη

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση κοσμηματοπώλη στον οποίο οδηγήθηκαν οι αρχές ακολουθώντας τις κινήσεις του προφυλακισμένου 58χρονου για το ριφιφί των θυρίδων. Ο κοσμηματοπώλης είπε πως γνωρίζει τον 58χρονο εδώ και 20 χρόνια και η γνωριμία τους είναι καθαρά επαγγελματική. “Τον τελευταίο χρόνο με ενημέρωσε ότι ήθελε να πουλήσει ένα ρολόι μάρκας Rolex ιδιοκτησίας του σε κάποιον γνωστό του και μου ζήτησε κάποια στιγμή να μου το έφερνε με σκοπό να του το γυαλίσω και αν μπορούσα να του έδινα και ένα κουτί ώστε να το παραδώσει μέσα σε αυτό στον γνωστό του. Όντως περίπου μετά το καλοκαίρι μου έφερε το ρολόι να του το γυαλίσω και μου ζήτησε επειδή το ρολόι έφερε πάνω στο καντράν κάποια χαρακτηριστικά μπριγιάν τα οποία δεν ήθελε ο αγοραστής, να τον ενημερώσω πόσο θα του στοίχιζε η αλλαγή” υποστήριξε στην κατάθεσή του.

“Εγώ του γυάλισα το ρολόι, επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και ενημερώθηκα για το κόστος της αλλαγής του καντράν και στη συνέχεια τον ενημέρωσα πως θα καθυστερούσε η παράδοση από την αντιπροσωπεία για δύο μήνες. Εκείνος με ενημέρωσε πως προς το παρόν δεν θα αλλάξει το καντράν και προσήλθε και του παρέδωσα το ρολόι του γυαλισμένο μαζί με ένα κουτί όπως μου είχε ζητήσει” κατέθεσε ο μάρτυρας.

Παράλληλα, ανέφερε πως ήλεγξε μέσω της αντιπροσωπείας το ρολόι και ενημερώθηκε πως πρόκειται για γνήσιο ρολόι και δεν ήταν κλεμμένο. “Επίσης, η τελευταία μας επικοινωνία ήταν στις 10 Μαρτιόυ, όταν με ενημέρωσε ότι πελάτισσά του, επιθυμούσε να αγοράσει ένα ρολόι και αν έχω κάποια ρολόγια να του στείλω φωτογραφίες τους. Εγώ του έστειλα φωτογραφίες από έξι ρολόγια, πλην όμως εκείνο που άρεσε στην πελάτισσα του το είχα πουλήσει πρόσφατα και εκεί τελείωσε η επικοινωνία μας”, σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ