Σοκ στη Χαλκίδα: Συνελήφθη υπάλληλος για ασέλγεια σε 27χρονη με ειδικές ανάγκες

Μια σοκαριστική υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 27χρονης με ήπια νοητική υστέρηση η οποία φιλοξενείται σε Μονάδα Φροντίδας ΑμεΑ απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις αρχές της Χαλκίδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Δρακάκη, κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, στις 15 Μαρτίου, υπάλληλος του Παραρτήματος ΑμεΑ Εύβοιας που βρίσκεται στο Βαθύ Αυλίδας έξω από τη Χαλκίδα, συνέλαβε επ’ αυτοφώρω συνάδελφό της ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας συνευρισκόταν σεξουαλικά με τρόφιμη της Μονάδας η οποία έχει ήπια νοητική υστέρηση.

Η υπάλληλος κατήγγειλε το περιστατικό στην υπεύθυνη βάρδιας και οι διαδικασίες κινήθηκαν άμεσα. Ενημερώθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ανήκει το Ίδρυμα, Δημήτρης Δρακάκης, ο οποίος μετέβη στο Ίδρυμα και μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Λουκά και την υπάλληλο, κατήγγειλαν εγγράφως το περιστατικό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ο υπάλληλος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την κακουργηματική πράξη της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση προσώπου σε γενετήσια πράξη. Επιπλέον, παραπέμθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στο πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Εργασίας για την πειθαρχική διοικητική διαδιασία.

“Το συγκεκριμένο σοκαριστικό συμβάν είναι αντίθετο πέρα για πέρα στην ηθική την οποία πρεσβεύουμε όλοι”, τόνισε ο κ. Δρακάκης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mag24.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ