Πανελλαδικές 2021: Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αίτησης από τους υποψηφίους

Παράταση λίγων ημερών στην προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές 2021 ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης-Δήλωσης των αποφοίτων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Επισημαίνεται ότι στο ίδιο διάστημα, δηλαδή μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση Δήλωση συμμετοχής για τις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021 να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους, δηλαδή να προσθέσουν ειδικά μαθήματα ή προτίμηση για ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές/Αστυνομικές σχολές κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι η Αίτηση–Δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις υποβάλλεται από τους αποφοίτους στα Λύκεια και όλο το σχετικό υλικό (εγκύκλιος, οδηγίες, υπόδειγμα) βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Η παράταση αυτή κρίθηκε αναγκαία, λόγω της αυξημένης σεισμικής δραστηριότητας που παρατηρείται σε ορισμένες περιοχές και εξαιτίας των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλη τη χώρα.

Δείτε ολόκληρη την υπουργική απόφαση εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ