Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο καταξιωμένος χορευτής Βαγγέλης Παππάς

Την τελευταία του πνοή άφησε ο καταξιωμένος χορευτής, Βαγγέλης Παππάς. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Κώστας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα ζήτησε από τον κόσμο αντί για στεφάνια να κάνει δωρεά στο Make A Wish.

«Καλημέρα σήμερα έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος μας πατέρας Βαγγέλης Παππάς. Θα θέλαμε αντί για στεφάνια να κάνετε κατάθεση ότι ποσό μπορείτε έστω και 1€ στο MAKE A WISH για τα παιδάκια που δίνουν τον δικό τους αγώνα. Ευχαριστώ πολύ και να σας έχει ο θεός καλά. Σε κάθε κατάθεση θα πρέπει να αναφέρετε στην αιτιολογία ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΠΑ και το καταθετήριο θα πρέπει να προωθείτε στο email: [email protected] για να εντοπίσουμε την κατάθεση, ώστε να στείλουμε απόδειξη και ευχαριστήριο στον δωρητή», έγραψε ο Κώστας Παππάς.

Ποιος ήταν ο Βαγγέλης Παππάς;

Ο Βαγγέλης Παππάς ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες χορευτές, οι οποίοι με την εργατικότητα και το ταλέντο τους ανέδειξαν τη δουλειά διάσημων χορογράφων. Ο Καστρινός, ο Φλερύ, ο Σειληνός, ο Μεταξόπουλος ήταν μερικά από τα μεγάλα ονόματα, με τα οποία συνεργάστηκε σε θρυλικές παραστάσεις, αλλά και στις πρώτες ψυχαγωγικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο ίδιος εκτός από τον γιο του τον Κώστα είχε ακόμη μια κόρη την Τεριάννα και δύο εγγόνια.

Σε συνέντευξή του στην Espresso, πριν από τρία χρόνια ο Βαγγέλης Παππάς είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο: «Από το 2012 μάχομαι τον καρκίνο. Όλοι είμαστε φθαρτοί και έχουμε ημερομηνία λήξης, αλλά δεν πρέπει να καταθέτουμε τα όπλα. Οι άνθρωποι που δίνουν μάχη με τον καρκίνο δεν επιζητούν τον οίκτο κανενός. Δεν είναι αξιολύπητα πλάσματα. Μαχητές είναι και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίζει η κοινωνία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ