Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας για τα Ειδικά Σχολεία – ΦΩΤΟ

Σωματεία εκπαιδευτικών πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για μέτρα προστασίας στα Ειδικά Σχολεία.

Επισημαίνεται ότι 24ωρη απεργία έχει κηρύξει η ΔΟΕ, ενώ η ΟΛΜΕ κήρυξε 3ωρη στάση εργασίας, 8-11 π.μ. για τους εκπαιδευτικούς των Ειδικών Σχολείων, με τις ΕΛΜΕ να κηρύσσουν συμπληρωματική στάση 11 π.μ. με 2 μ.μ.

”Είμαστε σήμερα εδώ μαζί με κάθε συνάδελφο που εργάζεται στην Ειδική Αγωγή που όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν τα παιδιά με αναπηρία, ακούραστα, αγόγγυστα, με πλήρη συνείδηση του ρόλου τους, ενώ το υπουργείο κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα στα Ειδικά Σχολεία, ότι όλα είναι καλώς καμωμένα.

Είναι εξοργιστική η αδιαφορία του που έχει αφήσει εδώ και ένα χρόνο παιδιά και εκπαιδευτικούς ανοχύρωτους, χωρίς προστασία στο έλεος της εξέλιξης της πανδημίας», επισημαίνουν, όπως μεταδίδει το 902.gr, οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι καταγγέλλουν την κρατική αναλγησία, αναδεικνύουν ότι η Ειδική Αγωγή βρίσκεται στο «κόκκινο» και απαιτούν από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα άμεσα.

Πηγή: 902.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ