Σοκ στο Πήλιο: 50χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 15χρονης

Σαν βόμβα ”έσκασε στην περιοχή του Νότιου Πηλίου μια υπόθεση απόπειρας βιασμού κατ’εξακολούθηση ανήλικης με δράστη έναν 50χρονο Βολιώτη, η οποία φέρεται να σημειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι και ήδη έχει καταγγελθεί, παίρνοντας έτσι τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν άγνωστος για την οικογένεια, αλλά πρόκειται για τον ίδιο τον αδερφό του πατριού του ανήλικου κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα ”Ταχυδρόμος”, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη διενέργεια κατ’ επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 50χρονος προχώρησε όντως σε απόπειρα βιασμού της ανήλικης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και σε εκτέλεση γενετήσιας πράξης με εκείνη.

Στο πλαίσιο αυτό, παρήγγειλε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου να λάβει ανωμοτί κατάθεση από τον φερόμενο ως δράστη. Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε τη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, τόσο από τη μητέρα του κοριτσιού, όσο και από την ίδια την ανήλικη.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ζωή είχε μετατραπεί σε εφιάλτης για την κοπέλα και μάλιστα στο ίδιο της το σπίτι, εκεί που κανονικά θα έπρεπε να αισθάνεται ήσυχη και ασφαλής. Ο 50χρονος ζούσε σε διαμέρισμα δίπλα από το σπίτι της οικογένειας και μπορούσε να έχει καθημερινή πρόσβαση σε αυτό. Μεγαλύτερος κατά πολλές δεκαετίες ούτως ή άλλως μπορούσε εύκολα να ξεγελάσει τη μικρούλα και βρίσκοντας διάφορα προσχήματα να την πλησιάσει για να ικανοποίηση τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Εκείνο που, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν μπορούσε να υπολογίσει ήταν ότι το κοριτσάκι θα αντιστεκόταν. Θα κατάφερνε δηλαδή να γλιτώσει από τα χέρια του, αλλά και να μιλήσει.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, επανέλαβε τις φρικτές πράξεις και δεν το έβαλε κάτω παρά τις αντιδράσεις. Προσπάθησε και δεύτερη φορά, ίσως και τρίτη, αλλά ευτυχώς η ανήλικη δεν υπέκυψε στα αρρωστημένα σχέδιά του. Αντίθετα, κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα. Διατηρώντας καλή σχέση με τη μητέρα της, μίλησε γρήγορα για τις πράξεις που την ενοχλούσαν.

Έτσι, μάνα και κόρη ενωμένες σαν γροθιά απευθύνθηκαν στην Αστυνομία. Ενημέρωσαν για όλες αυτές τις αρρωστημένες ενέργειες που είχαν διαταράξει την καθημερινότητά τους και τη ησυχία στο σπίτι, ζητώντας υποδειγματική τιμωρία του 50χρονου, ως υπαίτιου για το δράμα που βίωναν. Θα πρέπει βέβαια να επισημανθεί ότι ο σύντροφος της μητέρας της ανήλικης και πατριός τη ίδιας δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ