Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για την κλοπή 80.000 ευρώ από το σπίτι της ηλικιωμένης

Συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες της κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού από ηλικιωμένη, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς για την ηλικιωμένη, το χρηματικό ποσό που αφαίρεσαν δεν βρέθηκε στην κατοχή τους.

Η 87χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 10:20 χθες τέσσερα άτομα χτύπησαν την πόρτα της και της είπαν ότι είναι τεχνικοί εταιρείας φυσικού αερίου. Οι τρεις έμειναν στην πόρτα και της μιλούσαν και ο τέταρτος μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της. Όταν έφυγαν η ηλικιωμένη διαπίστωσε ότι της πήραν 80.000 ευρώ.

Μόλις η 87χρονη γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός.

Περιπολικά και δίκυκλα που κινούνταν στο κέντρο της πόλης άρχισαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, αστυνομικοί της ομάδας Ζ λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν στην οδό Καραολή & Δημητρίου ένα λευκό όχημα που ταίριαζε στην περιγραφή την οποία είχε δώσει στο 100 ένας γείτονας της παθούσας.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο. Τρεις νεαροί κινήθηκαν προς αυτό και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν. Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως. Η ηλικιωμένη γυναίκα αρχικά δεν αναγνώρισε τα πρόσωπα των τριών νεαρών. Όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν σε φωτογραφία την παρέα των τεσσάρων ατόμων η 87χρονη αναγνώρισε τον τέταρτο δράστη που μπήκε στην κρεβατοκάμαρά της.

Οι τρεις τσιγγάνοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ