Σεισμός στην Ελασσόνα: Ποιοι δήμοι κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν ο δήμος Τυρνάβου, η Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας και ο Δήμος Φαρκαδόνας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον ισχυρό σεισμό της 3ης Μαρτίου, που συγκλόνισε την ευρύτερη περιοχή. Τη σχετική εντολή έδωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς και η κήρυξη θα ισχύσει για έξι μήνες, δηλαδή έως τις 3 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΓΓΠΠ:

“Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσονται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Τυρνάβου και η Δημοτική Ενότητα Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, καθώς και ο Δήμος Φαρκαδόνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που εκδηλώθηκε στις 03-03-2021 στις παραπάνω περιοχές.

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης του φαινομένου και για ένα (6) μήνες, ήτοι έως και 03 Σεπτεμβρίου 2021″.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ