Συγκλονίζει ο 40χρονος Βασίλης μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: “Η αλήθεια πάντα νικάει, όχι άλλα παιδιά”

Η μαρτυρία του για τον βιασμό και τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, όταν ήταν μόλις 15 ετών, είχε καθηλώσει το Πανελλήνιο. Ο 40χρονος σήμερα Βασίλης ήταν το πρώτο θύμα που κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου, ανοίγοντας τον κύκλο των συγκλονιστικών αποκαλύψεων και των καταιγιστικών εξελίξεων.

Λίγο μετά την απόφαση των ανακριτικών αρχών να προφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Βασίλης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, που δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. “Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!”, έγραψε ο Βασίλης.

Πώς είχε περιγράψει την τραυματική εμπειρία του

Η συνέντευξη που έδωσε ο Βασίλης στην Ελεονώρα Μελέτη πριν από μερικές ημέρες, είχε συγκλονίσει. Ο 40χρονος περιέγραψε τον τρόπο που ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης τον προσέγγισε, για τον βιασμό του αλλά και για τις προτροπές να υποκύψει σε ομαδικά σεξ με άλλους ανήλικους μαθητές του γνωστού ηθοποιού.

Όπως είπε, γνώρισε τον γνωστό ηθοποιό στο θέατρο που έπαιζε εκείνη την εποχή και αμέσως όταν ήταν πάνω στην σκηνή ο ηθοποιός, τον κοίταζε επίμονα. Μάλιστα τα παιδιά όταν πήγαν για αυτόγραφα τον ξεχώρισε από την ουρά και τον κάλεσε στο καμαρίνι του, όπου και του έδωσε το τηλέφωνό του. Η συνέχεια είναι συγκλονιστική.

“Συναντιόμαστε στην Ομόνοια και πήγαμε σπίτι του. Αφού μιλήσαμε για μιάμιση ώρα για τα όνειρα που είχα για το θέατρο, άλλαξε συζήτηση και άρχισε να μου λέει ότι φαίνομαι ώριμος για την ηλικία μου και άρχισε να μου λέει πόσο γλυκό είναι το απαγορευμένο, με πλησίασε σιγά σιγά και με φίλησε. Έτρεμα δεν ήμουν καλά είχα σοκαριστεί. Με αγκάλιασε με χάιδευε για να με ηρεμήσει” είπε ο Βασίλης και συνέχισε: “την επόμενη μέρα συναντηθήκαμε, και την τρίτη φορά που βρεθήκαμε δέχτηκα τη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση από εκείνον, όπου εγώ απλά ακολουθούσα αυτό που έκανε αυτός. Αυτό ήταν μια αρχή μιας ιστορίας που κράτησε 4 χρόνια, αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ χειριστικός” εξομολογήθηκε ο Βασίλης και συνεχίζει “όταν έγινα 31 ετών κατάλαβα ότι είναι δυνατόν να έκανα σεξ εγώ με έναν 15χρονο; Πήρα τη θέση που είχε τότε αυτός, σε αυτό έκανε σε μένα”.

Ο Βασίλης συνέχισε την εξιστόρηση του και αναφέρθηκε σε περιστατικά προτροπής ομαδικού σεξ με άλλους ανήλικους, μέσα στο σπίτι του ηθοποιού: “για να με ξεγελάσει μια φορά με πήγε στο γήπεδο και μου είπε είμαστε σαν πατέρας και γιος και έτσι νόμιζα ότι με αγαπάει. Με τον καιρό άρχισε να μου προτείνει να συνευρεθούμε σεξουαλικά και με άλλους μαθητές του. Μια μέρα στο σπίτι του ήταν μια κοπέλα στην ηλικία μου ανήλικη και ήταν μαζί της στο δωμάτιο τους, και αφού βγήκε τελείως γυμνός μου είπε η κοπέλα σε περιμένει έλα μέσα, και όταν είπα όχι πήγε στο δωμάτιο και έκαναν σεξ δυνατά και εγώ από την αμηχανία μου έφυγα. Αυτό έγινε και με ανήλικα αγόρια πάντα μέσα στο σπίτι του”, κατέληξε.

Δεν είμαι ήρωας – Είμαι θύμα ενός παιδεραστή

Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, ο Βασίλης είχε προχωρήσει σε μία ανάρτηση στο Facebook, με την οποία ζητούσε Δικαιοσύνη και ευχαριστούσε για την υποστήριξη που δέχθηκε. “Δεν είμαι ήρωας, είμαι θύμα ενός παιδεραστή και θέλω δικαιοσύνη. Σας άφησα την ψυχή μου και τα όπλα να πολεμήσουμε. Σας ευχαριστώ για όλη αυτήν την υποστήριξη. Τη νέα μου οικογένεια, τα αδέρφια μου, που μεγαλώνει δυστυχώς μέρα με την ημέρα αλλά γινόμαστε πιο δυνατοί. Εις το επανιδείν”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ