Μαρκουλάκης: Απέστειλε εξώδικο σε όσα Μέσα Ενημέρωσης τον εμπλέκουν στην υπόθεση Λιγνάδη

Έντονη είναι η αντίδραση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη σε δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν με την υπόθεση Λιγνάδη, Συγκεκριμένα ο δημοφιλής ηθοποιός σύμφωνα με τις πληροφορίες, έστειλε εξώδικο κατά μιας εφημερίδας αλλά και εναντίον δύο ιστοσελίδων, τις οποίες κατηγορεί ότι δεν επικοινώνησαν μαζί του ως όφειλαν πριν τις δημοσιεύσεις. Παράλληλα τονίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα από όσα είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας.

Τι αναφέρει το εξώδικο Μαρκουλάκη

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με το εξώδικο του, τονίζει ότι απεχθάνεται και καταδικάζει κάθε έννοια, σκέψη και πράξη παιδεραστίας, βιασμού και παρενόχλησης οποιοασδήποτε μορφής και κάθε ένοχο τέτοιας πράξης. Επίσης δηλώνει ότι τιμά και σέβεται κάθε θύμα τέτοιας πράξης, είτε βρίσκει τη δύναμη να την καταγγείλει είτε όχι. Συμπληρώνει πως ουδέποτε είχε γνώση οποιασδήποτε τέτοιας πράξης και συνεχίζει πως ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε από τους καλλιτέχνες που απασχολούν την επικαιρότητα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.

Επίσης στο εξώδικο που απέστειλε τονίζει ότι ουδέποτε μετέφερε σε οιοδήποτε νοσοκομείο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο, ότι ουδέποτε συγκατοίκησε με οιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο, ότι ουδέποτε συγκέντρωσε μυστικά καλλιτέχνες για να τους μυήσω/στρατολογήσω σε οιοδήποτε πολιτικό κόμμα, ότι ουδέποτε πρότεινε σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο, για δάσκαλο, ούτε ορθοφωνίας, ούτε ρητορικής, ούτε άλλο, ότι ουδέποτε διετέλεσε μυστικός σύμβουλος ή στενός φίλος οιουδήποτε πολιτικού προσώπου, ότι ουδέποτε πρότεινε οποιοδήποτε πρόσωπο καλλιτέχνη ή άλλο σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο για οιοδήποτε δημόσια ή πολιτική θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και καταλήγει ότι ουδέποτα ενεπλάκην ο ίδιος ή οιοδήποτε κοντινό του πρόσωπο σε οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης οιουδήποτε σκανδάλου ή είδησης, συμπεριλαμβανομένων όσων απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Δείτε το εξώδικο Μαρκουλάκη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ