Στην Ευελπίδων ο Δημήτρης Λιγνάδης – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ευελπίδων με χειροπέδες έφτασε πριν από λίγο ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου εμφανίστηκε στην ανακρίτρια με χειροπέδες και φορώντας σκούφο και μάσκα ενώ αναμένεται να της ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί. Λίγα λεπτά πριν είχε φτάσει στην Ευελπίδων και ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος και είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί η προφυλάκισή του. Δύο είναι οι κρίσιμοι παράγοντες που όπως γίνεται σε κάθε υπόθεση, θα ζυγίσουν οι εισαγγελικές αρχές ώστε να αποφασίσουν για την προφυλάκιση ή μη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Το αν είναι ύποπτος φυγής και αν είναι επικίνδυνος για άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο σκηνοθέτης – ηθοποιός συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αφού πρώτα έλαβαν καταθέσεις από σημαντικούς μάρτυρες που έδεσαν τις καταγγελίες που υπήρχαν σε βάρος του γνωστού ηθοποιού- σκηνοθέτη.

Λίγο μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας ανάφερε πως ο εντολέας του «αρνείται όλες τις κατηγορίες». Όπως είπε, «ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας άνθρωπος έντιμος, ειλικρινής», ο οποίος έθεσε εαυτόν αμέσως στη διάθεση των αρχών. «Όταν εκδόθηκε το ένταλμα παρουσιαστήκαμε αμέσως», ανέφερε ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, προσθέτοντας ότι εξ αρχής ο εντολέας του «έχει δηλώσει σε όλη αυτή την ιστορία ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτεί ούτε να διαφύγει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ