Η απάντηση της ομοσπονδίας πάλης στις καταγγελίες

Την δική της απάντηση για τις καταγγελίες που υπάρχουν για μαστροπεία και κακοποιήσεις στον κύκλο της έδωσε η ομοσπονδία πάλης.

Από την ΕΛΟΠ υποστηρίζουν ότι από τις 27 Ιανουαρίου, όταν και έλαβαν γνώση για αυτές, ζήτησαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα, αιτούμενη την ποινική δίωξη των ιθυνόντων για οποιοδήποτε αδίκημα έχει διαπραχθεί.

Η ομοσπονδία ζήτησε να διεξαχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, προσκομίζοντας σε οπτικό δίσκο αντίγραφο τηλεοπτικής εκπομπής και αντίγραφα από δημοσιεύματα τονίζοντας ότι στόχος της είναι η διασφάλιση του αθλήματος και η προστασία των παιδιών-αθλητών!

Από την ΕΛΟΠ ξεκαθαρίζουν ότι στόχος τους είναι να πέσει φως στην υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες στα όσα φρικτά καταγγέλθηκαν.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας υποστηρίζουν ότι ο προπονητής δεν ήταν ομοσπονδιακός της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, ούτε προπονητής εθνικής ομάδας πάλης, αλλά προπονητής ενός περιφερειακού αθλητικού σωματείου πάλης.

Παράλληλα, επισημαίνουν ότι έχει ήδη διαγραφεί, καταδικαστεί και τιμωρηθεί πειθαρχικά με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και εξ όσων γνωρίζουμε εκτίει ήδη ποινή κάθειρξης σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ