Κακοκαιρία “Μήδεια”- Πατούλης: Καλό θα ήταν ο κόσμος να μην βρίσκεται στους δρόμους – ΒΙΝΤΕΟ

Στο “μάτι” της κακοκαιρίας “Μήδεια” βρίσκεται η Αττική. Οι οδηγοί και οι πεζοί θα πρέπει να κινηθούν με μεγάλη προσοχή καθώς όλο το Λεκανοπέδιο βρίσκεται σε λευκό κλοιό.

“Η χιονόπτωση είναι έντονη στην Αττική, ακόμα και στο Σύνταγμα. Το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε αυτή τη στιγμή είναι κανείς να μην μετακινηθεί. Είναι σίγουρο ότι μέχρι τις 10 θα δοθεί μεγάλος αγώνας και δίνεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε αγώνας για τους βασικούς άξονες να είναι βατοί”, είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο Mega.

“Φαίνεται ότι θα υπάρχει μία ένταση χιονιού στις επόμενες ώρες. Αυτοί που χρειάζεται να είναι έξω θα είναι έξω, δηλαδή αυτοί που θα δίνουν τη μάχη για να έχουμε ανοιχτούς τους δρόμους στο επόμενο χρονικό διάστημα. Επειδή τα συνεργεία όλα είναι επί ποδός, καλό θα είναι αυτή τη στιγμή ο κόσμος να μην βρίσκεται στους δρόμους. Είναι μία μέρα δύσκολη… Στην Κηφισίας, τη Διονύσου, τη Μεσογείων, δώσαμε μάχη όλη τη νύχτα. Θέλει προσοχή παντού”

“Οι εμβολιαστικές διαδικασίες έχουν προχωρήσει προς τις 10:30, θα δοθούν άλλα ραντεβού, τουλάχιστον από τα βόρεια ανατολικά σημεία της Αττικής, αλλά και από τα δυτικά. Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε:

“Όλα τα βόρεια προάστια, είναι μεγάλη η χιονόπτωση και υπάρχουν προβλήματα με το ρεύμα σε Μαρούσι, Ερυθραία και Νέα Ιωνία”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ