Πρώην Γ.Γ. ΕΟΤ στον Realfm για Τουρισμό: Μπορούμε να φτάσουμε και το 65% – 70% του 2019- Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν

“Η χρονιά φέτος μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από το 2020, το θέμα είναι πόσο καλή θα είναι συγκριτικά με το 2019” είπε ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Κατά την άποψή μου μπορούμε να φτάσουμε και το 65% και το 70% του 2019, αρκεί να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις. Όπως ακριβώς οι υπεύθυνοι της Υγείας συνεδριάζουν καθημερινά και σχεδιάζουν και προχωρούμε με σχέδιο στο υγειονομικό κομμάτι, το ίδιο πρέπει να πράττουν οι υπεύθυνοι του Τουρισμοί αυτή τη στιγμή. Με καθημερινό σχεδιασμό και συναντήσεις, με άνοιγμα σε όλους τους φορείς του Τουρισμού ώστε να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό σχέδιο” περιέγραψε.

“Αυτός ο σχεδιασμός πρέπει να λάβει υπόψιν μια δυναμικότατη προβολή. Το 2021 δεν είναι μια οποιαδήποτε χρονιά, μπορεί να είναι η χρονιά επανεκκίνησης του ελληνικού Τουρισμού. Επανεκκίνησης και επανατοποθέτησής του σε νέες πιο ισχυρές βάσεις από ότι ήταν μέχρι σήμερα. Με το 2020 έγινε σαφές σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ότι η πορεία αυτού του κλάδου είναι αυτή που θέτει σε στέρεες βάσεις την ελληνική οικονομία. Επομένως πρέπει να στηριχθεί. Θα πρέπει να διπλασιαστεί το μπάτζετ προβολής της χώρας με έμφαση στις παραδοσιακές αγορές της δυτικής και βόρειας Ευρώπης και να μην ξεχάσουμε την Βόρεια Αμερική, ΗΠΑ και Καναδά” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ