Έλενα Ακρίτα: Η αντίδρασή της μετά την παραίτηση Λιγνάδη και το αιχμηρό σχόλιο για τη Μενδώνη

Πριν λίγες μέρες η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο facebook, είχε αποκαλύψει ότι η υπουργός Πολιτισμού είχε ζητήσει την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κάτι βέβαια που λίγη ώρα μετά διαψεύστηκε με την εξής ανακοίνωση: “Οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες”.

Η Έλενα Ακρίτα είχε γράψει συγκεκριμένα: “Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό”.

Σήμερα η γνωστή δημοσιογράφος λίγο μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη και νιώθοντας δικαιωμένη, επανήλθε, γράφοντας:

Ο Δημητρης Λιγνάδης μόλις παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο.

Όταν έγραψα την ειδηση (2/2/21) η Μενδωνη μού επιτέθηκε με τη γνωστή της αλαζονεία κι άφησε υπονοούμενα ‘περι σκοπιμοτητων’. Και δεν ντράπηκε. Σειρά δική της να παραιτηθεί τώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ