Νίκαια: Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για “κορονοπάρτι” – Τι λέει ο πατέρας του

Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Νίκαιας πέρασε το βράδυ ο γιος γνωστού εφοπλιστή, που είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές, στο πρόσφατο παρελθόν. Ο άνδρας είναι ιδιοκτήτης καφετέριας στη Νίκαια και σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το απόγευμα, 11 άτομα έκαναν κορονοπάρτι στον χώρο, με αφορμή τα γενέθλια του υπεύθυνου του καφέ, όπως αναφέρει το mega. Ο ιδιοκτήτης και γιος του εφοπλιστή βρισκόταν στο σπίτι του, όταν ειδοποιήθηκε για την έφοδο της αστυνομίας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού.

Ο πατέρας του, μίλησε στο livenews, αναφέροντας πως ο γιος του δεν ήταν καν στον χώρο συνάντησης των υπολοίπων.

«Δεν ήτανε εκεί, και δεν το δηλώνω εγώ, το δηλώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί στην κατάθεσή τους… Δεν ξέρω για πρόστιμα και αυτά, είναι οι δικηγόροι, δεν ξέρω αν έχουνε βάλει πρόστιμα. Δεν με απασχολεί το πρόστιμο. Εμένα με απασχολεί η κίνηση. Πήραν έναν άνθρωπο που ήρθε από το σπίτι του και το είδανε, και το γράφουνε στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί, και τον πήρανε μαζί. Γιατί;» αναφέρει ο πατέρας.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια, «τον πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος και του λέει ‘Είναι η αστυνομία εδώ, έλα από ‘δω’. Και πήγε με τις παντόφλες… Και μου λέει: ‘Πατέρα πήγα, γιατί έγινε το προηγούμενο, αυτό που είχε γίνει, για να μην νομίζουν… Από σεβασμό πήγα στην αστυνομία. Θα μπορούσα να πω “Δεν είμαι εδώ”. Πήγα όμως γιατί δεν είχα να κρύψω τίποτα’. Παίρνουνε τηλέφωνο και φέρνουνε τον άνθρωπο από το σπίτι του με παντόφλες και τον πάνε αυτόφωρο; Παπούτσια του πήγανε στο τμήμα, είναι ντροπή!».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο γιος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτης της καφετέριας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «όπως διαπίστωσα, τα περισσότερα άτομα ήταν υπάλληλοι του καταστήματός μου και σε καμία περίπτωση δεν ήταν πελάτες. Εάν γνώριζα ότι στο κατάστημά μου βρίσκονταν άτομα εντός και δεν τηρούνταν τα μέτρα, σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα εκεί». Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας τελικά αφέθηκε ελεύθερος ωστόσο, ο πατέρας του θεωρεί ότι η οικογένειά του βρίσκεται, στο μάτι του κυκλώνα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ