Δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου: Προφυλακιστέος ο 43χρονος μετά την απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του οδηγού σχολικού λεωφορείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος απέδωσε τον θάνατο του 64χρονου συναδέλφου του σε ατύχημα που συνέβη όταν κατά την διάρκεια λογομαχίας που είχαν, τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να τραυματιστεί θανάσιμα. Όπως φέρεται να υποστηρίζει ο 43χρονος, όταν είδε πως ο συνάδελφος του ήταν νεκρός, πανικοβλήθηκε και έφυγε.

Το έγκλημα είχε αποκαλυφθεί την Πρωτοχρονιά, ενώ από τις 15 Νοεμβρίου οι οικείοι του 64χρονου τον αναζητούσαν.

Η σορός του 64χρονου βρέθηκε από περιπατητές στην περιοχή Αγριλέζα στο Λαύριο. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, έπειτα από έρευνες της αστυνομίας και ομολόγησε πως είναι ο δράστης του εγκλήματος.

Οι δύο συνάδελφοι φέρονται να είχαν οικονομικές διαφορές. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς των τραπεζικών του λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 43χρονος υπεξαίρεσε περίπου 40.000 ευρώ, χρήματα τα οποία του ζητούσε πίσω το θύμα.

Ο σύνηγορος του 43χρονου, Σπύρος Δημητρίου, δήλωσε πως ο εντολέας του «έχει μετανιώσει που δεν ειδοποίησε τις αρχές μετά το ατύχημα» και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ