Κρήτη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο

Η εικόνα κόβει την ανάσα… Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, φαίνεται η στιγμή του τραγικού τροχαίου στην Κρήτη, όπου έχασαν τη ζωή τους η 37χρονη μητέρα και η τριών ετών κορούλα της…σε ένα δρόμο καρμανιόλα.

Το μαύρο αυτοκίνητο της 37χρονης κινείται στον επαρχιακό δρόμο στις Μοίρες Ηρακλείου. Μπροστά της προπορεύεται ένα λευκό βανάκι. Φθάνοντας στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης το βανάκι κόβει ταχύτητα, η 37χρονη προσπαθεί να στρίψει αριστερά και τη στιγμή που βγάζει φλας και πάει να στρίψει, ένα αγροτικό έρχεται από τον κάθετο δρόμο και με μεγάλη ταχύτητα παρασύρει την 37χρονη και την κόρη της στο θάνατο.

Ο οδηγός του, ένας 22χρονος από την Αλβανία, δεν προλαβαίνει να φρενάρει για να το αποφύγει. Το όχημα της αστυνομικού παρασύρεται προς τα πίσω, σηκώνεται στον αέρα και στριμώχνεται στην πρασινάδα της γωνίας. Ο θάνατος μάνας και κόρης είναι ακαριαίο.

Τα αυτοκίνητα παίρνουν φωτιά και μετατρέπονται σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει καρέ καρέ το τραγικό τροχαίο που έγινε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι των θυμάτων. Στο σημείο επικρατεί πανικός. Ο χρόνος παγώνει. Ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και σπιτιών που ακούν τον θόρυβο όπως βλέπουμε πετάγονται έξω για να βοηθήσουν…

Ο πατέρας της 37χρονης σπεύδει στο σημείο χωρίς να ξέρει ποιοι έχουν εμπλακεί στο τροχαίο. Το παιχνίδι της μοίρας τραγικό. Η οδηγός του βαν που προπορεύεται του αμαξιού που οδηγεί η 37χρονη δεν ξέρει ότι στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε σφοδρά με το αγροτικό βρίσκεται νεκρή η ξαδέρφη της με το 3 ετών παιδί της.

Ο 22χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος γλίτωσε από θαύμα και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μαζί με τον συνοδηγό είδαν τον χάρο με τα μάτια τους, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Χθες το απόγευμα παίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος στο νεκροταφείο της περιοχής. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος της 37χρονης και ο αδερφός του κοριτσιού, ένα 9χρονο παιδί. Και οι δύο τους δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάθηκαν οι δικοί τους άνθρωποι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ