Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν η γιαγιά και ο φίλος της – Σε ιδρύματα τα δύο αδέλφια

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακρίτρια, στην 45χρονη γιαγιά των δύο ανήλικων αδελφών, και στον σύντροφό της. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, η 45χρονη και ο 40χρονος κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της ληστείας μετά φόνου, ενός 87χρονου άνδρα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο ενήλικες φέρονται να κρατούσαν τσίλιες έξω από το σπίτι του άτυχου ηλικιωμένου, ενώ τα δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 14 ετών, βρίσκονταν μέσα στην κατοικία, χτύπησαν άγρια τον 87χρονο και έκλεψαν 250 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα.

Πάντως, όπως αναφέρει το GRTimes, οι δύο ενήλικες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται λέγοντας ότι ήταν μακριά από το σημείο και δεν γνώριζαν ότι ο 14χρονος και η 12χρονη επρόκειτο να διαπράξουν αυτή την πράξη, με το τραγικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στους δύο ανήλικους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα, μετά την απολογία τους στις Αρχές και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε ιδρύματα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ