Χριστούγεννα είναι… ό,τι θέλεις να είσαι!

Αμέτρητες επιλογές, κορυφαία ποιότητα και μεγάλες προσφορές μας περιμένουν στα ΑΒ Βασιλόπουλος και το ΑΒ Εshop, για να κάνουμε και αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά

Tι είναι τα Χριστούγεννα; Για κάποιους είναι η χαρά και τα χαμόγελα των παιδιών, που πάντα καταφέρνουν να βρουν και να ζήσουν τη μαγεία. Για άλλους είναι η αγάπη, η αλληλεγγύη, η αίσθηση ότι είμαστε πιο κοντά αυτές τις ημέρες, ακόμη και αν, λόγω πανδημίας, μένουμε μακριά. Χριστούγεννα για κάποιους είναι η αφθονία συναισθημάτων, είναι τα χρώματα, οι ήχοι, οι μυρωδιές, η σκορπισμένη σαν χιόνι άχνη πάνω στα σκούρα έπιπλα της γιαγιάς.

Σίγουρα Χριστούγεννα είναι ό,τι μας κρατάει γύρω από ένα τραπέζι με λιχουδιές και γλυκίσματα. Και μαγικά Χριστούγεννα είναι να έχουμε μπροστά μας τα πιο νόστιμα γλυκίσματα των εορτών με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη και όλα τα καλούδια που θα βρούμε στον απόλυτο προορισμό για να προμηθευτούμε όσα χρειαζόμαστε για τα τραπέζια των γιορτών: τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Εκλεκτά κρεατικά, ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ιδιαίτερα τυριά, αλλαντικά και delicatessen λιχουδιές, βραβευμένα κρασιά, «ταξιδιάρικες» Γεύσεις Ελλάδας και προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς, γνωστές και αγαπημένες γεύσεις αλλά και οι νέες και διαφορετικές, μεγάλες προσφορές, πολλές ιδέες για ξεχωριστές συνταγές μέσα από το χριστουγεννιάτικο ΑΒ Food Stories, με την αγορά του οποίου συνεισφέρουμε και σε έναν καλό σκοπό!

Αμέτρητες επιλογές για ό,τι μας αρέσει, ό,τι θέλουμε και ό,τι (δεν) μπορούμε να φανταστούμε. Αυτά είναι Χριστούγεννα! Χριστούγεννα νόστιμα, ποιοτικά, ξεχωριστά, μαγικά! Χριστούγεννα για ό,τι θέλεις να είσαι! Και, πάνω απ’ όλα, Χριστούγεννα ασφαλή, στα καταστήματα ΑΒ αλλά και μέσα από το ΑΒ Εshop που έχει «βάλει τα γιορτινά του» και φέρνει στην πόρτα σου τη μαγεία των Χριστουγέννων, με ένα κλικ!

Δες εδώ το βίντεο και μάθε περισσότερα εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ