Σοκ και αποτροπιασμός: Κακοποίησαν σεξουαλικά σκύλο σε παραλία της Πιερίας

Μία ακόμη φρικτή είδηση κακοποίησης ζώου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό. Όπως κατήγγειλε η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”, ένας σκύλος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, στην παραλία Παντελεήμονα της Πιερίας. Τη σχετική διαπίστωση έκανε κτηνίατρος, που εξέτασε τον σκύλο και διαπίστωσε πως ήταν τραυματισμένος στον πρωκτό.

“Δυστυχώς δεν έχουμε λόγια για άλλη μια φορά ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι το χειρότερο είδος στο πλανήτη. Ενημερωθήκαμε για άλλο ένα άσχημο συμβάν πού έγινε στην παράλια Παντελεήμονα Πιερίας. Ο Ζίκο όπως τον γνωρίζεται οι περισσότεροι βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά ο κτηνίατρος μας είπε ότι ήταν τραυματισμένος στον πρωκτό σαν να μπήκε κάποιο αντικείμενο με τη βία με ποίο απλά λόγια ότι τον κακοποίησαν σεξουαλικά”, αναφέρει σε ανάρτηση.

Όπως εξηγεί η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Δίου-Ολύμπου “ο Περίτας”, έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες στην αστυνομία και ζητεί από όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να επικοινωνήσει.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ