Πένθος για τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά

Δύσκολες ώρες για τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργο Γεωργαντά καθώς έχασε την μητέρα του. Σύμφωνα με το eidisis.gr, η Βασιλική Γεωργαντά, 83 ετών, πέθανε το πρωί, ύστερα από πολυήμερη μάχη αρχικά με τον κορονοϊό και στη συνέχεια με επιπλοκές στην γενικότερα κλονισμένη υγεία της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οδυνηρή είδηση έγινε γνωστή στο γιό της, υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν οδικώς σήμερα το πρωί προς την Αθήνα με αποτέλεσμα αυτός να επιστρέψει για την κηδεία της που θα γίνει αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, στο χωριό τους, την Αγία Παρασκευή Κιλκίς.

Η Βασιλική Γεωργαντά προσεβλήθη από κορονοϊό πριν από μερικές εβδομάδες. Όταν παρουσίασε συμπτώματα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα Covid-19 του Νοσοκομείου Κιλκίς. Από σοβαρή επιπλοκή της ασθένειας στους πνεύμονες αλλά και στο στομάχι διακομίστηκε διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και υπεβλήθη σε εγχείρηση στο στομάχι. Τελικά, η καρδιά της εξασθενημένης 83χρονης δεν άντεξε και σήμερα το πρωί εξέπνευσε.

ΠΗΓΗ: eidisis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ