Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Κώστα Γκιουλέκα και στην Αρχή Διαφάνειας – Η ανακοίνωση της ΝΔ

Επίθεση με μπογιές εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σήμερα μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα οι άγνωστοι έριξαν μαύρες μπογιές και φέιγ βολάν στο Γραφείο του Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Γκιουλέκα στον 5ο όροφο και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στον 8ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Αγίας Σοφίας 46.

Πληροφορίες του Grtimes.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο προσήχθη.

«Είναι σημαντικό να καταλάβουν κάποιοι ότι στη Δημοκρατία ο διάλογος δεν γίνεται ούτε με κρυμμένα πρόσωπα ούτε με τέτοιου είδους άνανδρες επιθέσεις. Όποιος έχει επιχειρήματα τα λέει στα ίσια και αντιπαρατίθεται. Λυπάμαι πάρα πολύ. Εμείς θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε» ανέφερε σε δήλωση του στο Grtimes.gr για την επίθεση στο γραφείο του ο κ. Κώστας Γκιουλεκας.

Δείτε τις φωτογραφίες του Grtimes.gr από το γραφείο του Κ. Γκιουλέκα:

ΝΔ: Κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τη Δημοκρατία

«Για άλλη μια φορά οι κουκουλοφόροι στοχοποίησαν τον κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις επιθέσεις στο γραφείο του βουλευτή μας @gioulekaskostas και στα γραφεία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. Τέτοιες πράξεις δεν μας εκφοβίζουν & δε μας φιμώνουν», καταλήγει η ανάρτηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ