Κορονοϊός: Το συγκλονιστικό μήνυμα τραυματιοφορέων του ΑΧΕΠΑ που νόσησαν

Με δάκρυα στα μάτια και τις μάσκες οξυγόνου στο στόμα, μέσα από την απομόνωση του δωματίου τους, η Δέσποινα και η Μαρία, και οι δύο τραυματιοφορείς στο ΑΧΕΠΑ, ζητούν από τον κόσμο μια προσευχή για να μπορέσουν να νικήσουν τον κορωνοϊό και να αγκαλιάσουν ξανά τα παιδιά τους. Οι δύο τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρίσκονται από το Φεβρουάριο στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

«Για όλο τον κόσμο είναι μεγάλη δοκιμασία, για όλους όσους νοσούν. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία», είπε η κ. Δέσποινα Ιωακείμ που μίλησε στο MEGA. «Βρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε γιατί υπάρχουν αυτοί που δεν πίστεψαν σε αυτό, γιατί δεν τήρησαν τα μέτρα, γιατί χλεύασαν όλα αυτά που φωνάζει η επιστημονική κοινότητα από το Φλεβάρη που έχει έρθει η πανδημία στη χώρα μας. Είναι ώρα να σταματήσουν όσα συμβαίνουν, μόνο με μία πράξη: Να κρατάμε αποστάσεις, να τηρούμε τα μέτρα, και να προσπαθούμε για τους διπλανούς μας, για τις οικογένειάς μας και για εμάς τους ίδιους», συμπλήρωσε.

«Να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους γιατρούς μας, στο νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραυματιοφορείς, τις καθαρίστριες, τους τραπεζοκόμους, τους εργάτες. Δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, δίνουν τον εαυτό τους. Δουλεύω εδώ από το 2017, είμαι συμβασιούχος, έχω εκπαιδεύσει όλους τους ανθρώπους που έχουν έρθει για τον Covid και θα συνεχίσω να το κάνω. Όλοι εμείς οι συμβασιούχοι είμαστε εμείς που κρατάμε το ΕΣΥ. Στηρίζουμε τους μόνιμους συναδέλφους μας. Πρέπει οι συμβάσεις αυτές να σταματήσουν, και αυτοί οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει σε αυτή την πανδημία να μονιμοποιηθούν επιτέλους», κατέληξε η κ. Ιωακείμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ