«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

Τίποτα πιο δελεαστικό από το να έχεις τα δικά σου προσωπικά, αποκλειστικά προνόμια, που έρχονται να επιβραβεύσουν τις δικές σου συνήθειες. Τίποτα πιο έξυπνο, από το να τα αξιοποιείς μέσα από την κάρτα ΑΒ Plus.

Εμείς σε αυτήν την ιστοσελίδα έχουμε μάθει να μιλάμε στον «ενικό». Όχι μόνο λόγω οικειότητας μεταξύ μας, αλλά γιατί έχουμε κατανοήσει την ανάγκη ορισμένα πράγματα να λέγονται και να γίνονται για κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά. Όπως θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τις ειδήσεις και τα νέα που μας αφορούν, έτσι θέλουμε να ενημερωνόμαστε και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας αφορούν. Και να έχουμε μάλιστα τη δυνατότητα να τα αποκτήσουμε και να κερδίζουμε περισσότερο. Αυτήν την «προσωπική» υπηρεσία την προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα πιστότητας ΑΒ Plus.

Οι «AB Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα» είναι προσφορές που ο κάθε πελάτης μπορεί να λαμβάνει με επιπλέον πόντους AB Plus σε συγκεκριμένα προϊόντα που τον αφορούν βάσει των δικών του αγοραστικών του συνηθειών! Μάλιστα, από τον περασμένο μήνα το προνόμιο αυτό ενισχύθηκε και ανανεώθηκε! Οι προσφορές για τον κάθε ένα από εμάς έγιναν 8 -από 6 που ήταν μέχρι πρότινος- και ανανεώνονται κάθε εβδομάδα, αντί για κάθε 2 εβδομάδες που ίσχυε. Το όφελος, δηλαδή, πολλαπλασιάστηκε.

Τι πρέπει να κάνεις για να απολαύσεις και εσύ αυτά τα προνόμια; Δημιουργείς online λογαριασμό στο ab.gr, συνδέεις σε αυτόν την κάρτα σου AB Plus (αν δεν έχεις, μπορείς εύκολα να αποκτήσεις πάλι online) και ενεργοποιείς τη σχετική επιλογή, ώστε η AB να σε γνωρίσει καλύτερα αναλύοντας τις αγορές σου και να σου παρέχει προσωπικές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σου, προσφορές. Έτσι, λαμβάνεις ενημέρωση για τις νέες προσφορές μέσω e-mail (ή viber), με ένα κλικ τις ενεργοποιείς (μέσω online λογαριασμού μου στο ab.gr ή στο ΑΒ app), τις εξαργυρώνεις με την αγορά των προϊόντων από τα καταστήματα ΑΒ ή το ΑΒ Εshop και οι επιπλέον πόντοι προστίθενται στην κάρτα σου ΑΒ Plus!

Δεν τελειώσαμε. Γιατί έτσι φτάνεις γρήγορα στους 200 πόντους και κερδίζεις 6ευρες επιταγές έκπτωσης για τις επόμενες συναλλαγές σου (200 πόντοι=6ευρη επιταγή)! Και όσο πιο πολύ αξιοποιείς την ΑΒ Plus, τόσο περισσότερο η ΑΒ σε μαθαίνει και σου προσφέρει περισσότερες «AB Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα», άρα και περισσότερες 6ευρες επιταγές!

Έξυπνο ε;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ