Κορονοϊός – Φθιώτιδα: Συγκλονιστική μαρτυρία – “Η φίλη μου πίστευε ότι ήταν απλή ίωση, τώρα χαροπαλεύει”

Μαρτυρία για τον κορονοϊό που συγκλονίζει, από έναν άνθρωπο που είναι γνωστός στη Φθιώτιδα, ασχολείται με τα κοινά και είναι στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

“Καθημερινά το καθήκον με καλεί να πείσω τους κατοίκους της περιοχής όπου δραστηριοποιούμαι να εφαρμόζουν τα μέτρα για την προστασία από τον Covid 19. Καθημερινά γίνομαι αποδέκτης επιθέσεων των συνωμοσιολόγων. Δεν υπάρχει κορονοϊός, όλα είναι ψέματα, μας κοροϊδεύουν για να μας κλείσουν στα σπίτια και να μας ελέγχουν και άλλα πολλά. Είναι οι άνθρωποι που έγιναν επιστήμονες, λοιμωξιολόγοι, οι άνθρωποι που τα ξέρουν όλα. Η δικαιολογία τους είναι πως δεν γνωρίζουν κάποιον που να έχει νοσήσει και να κινδυνεύει η ζωή του. Όλα είναι ψέματα μου λένε. Οι εκατοντάδες νεκροί, οι γεμάτες με ανθρώπους που χαροπαλεύουν μονάδες εντατικής θεραπείας, οι χιλιάδες που έχουν νοσήσει και βρίσκονται στα νοσοκομεία ή στα σπίτια τους, είναι ψέματα. Όλοι λένε ψέματα. Οι κυβερνήσεις, οι επιστήμονες, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο λένε ψέματα. Και σκεφτόμουν πώς μπορώ να τους αλλάξω γνώμη, πώς μπορώ να τους πείσω πως πρέπει να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Τότε χτύπησε το τηλέφωνο και η είδηση με σόκαρε. Μία γυναίκα 40 μόλις ετών, πολύ δικός μου άνθρωπος νόσησε και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας. Είναι διασωληνωμένη και η κατάσταση της κρίνεται από τους γιατρούς κρίσιμη. Παλεύουν για να την κρατήσουν στη ζωή. Στην αρχή το πήρε αψήφιστα. Ήταν και αυτή βλέπεις από τους αρνητές, από αυτούς που δεν πίστευαν. Δεν είναι τίποτα, έλεγε. Μια απλή ίωση. Μετά παρουσίασε συμπτώματα. Ανέβασε πυρετό, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και χρειάστηκε νοσηλεία. Τώρα προσευχόμαστε να βγει ζωντανή από την ΜΕΘ. Να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη που δίνει με τον αόρατο εχθρό, όπως τον έχουν ονομάσει.

Πολλοί από εσάς που διαβάσατε την ιστορία μου θα πείτε πως είναι ακόμη ένα ψέμα. Από αυτά που λένε για τους νεκρούς, τις γεμάτες ΜΕΘ και τα νοσοκομεία. Και όμως η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ιστορία είναι αληθινή. Και η γυναίκα χαροπαλεύει στην εντατική. Πιστέψτε με, θα ήθελα να ήταν ψέμα. Να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μου πουν πως δεν ισχύει. Πως με κορόιδεψαν. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Αυτή η εμπειρία που έχω με τον κορονοϊό με ανάγκασε να γράψω την επιστολή που διαβάζετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας για να μην είναι πολύ αργά όταν γνωρίσετε κάποιον που κινδυνεύει να πεθάνει από το κορονοϊό”.

Πηγή: tvstar.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ