Κορονοϊός: Ακόμη και βρέφη λίγων ημερών νοσηλεύονται στη Λάρισα

Μικρά παιδιά νοσηλεύονται με κορονοϊό στη Λάρισα, με τις Αρχές να βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης έγιναν δύο νέες διακομιδές ασθενών με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Μάλιστα σε αυτή την περίπτωση δεν επρόκειτο για ενήλικες αλλά για παιδιά.

Στην Παιδιατρική Κλινική μεταφέρθηκαν από το Νοσοκομείο Βόλου ένα 4χρονο αγοράκι μαζί με την μητέρα του, που επίσης είναι θετική στον ιό.

Επίσης μεταφέρθηκε από τα Τρίκαλα άλλο ένα παιδάκι 20 μηνών, ενώ ήδη νοσηλεύεται παιδί δύο ετών.

Όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και νοσηλεύονται με ήπια συμπτώματα έχοντας πάντα στο πλευρό τους τις μητέρες τους, που επίσης νοσούν.

Επίσης, στην Παιδιατρική επίσης φιλοξενούνται ακόμη τρία παιδιά -ηλικίας 1,5 μηνών, τριών ετών και 13 ετών-με ύποπτα συμπτώματα.

Σε καλή κατάσταση αλλά υπό συνεχή παρακολούθηση από τους γιατρούς βρίσκονται τέσσερα νεογνά, που διαπιστώθηκαν θετικά στον ιό με την γέννησή τους. Είναι μόλις δύο, τριών και τεσσάρων ημερών.

Στο μεταξύ, νωρίτερα σήμερα έφυγε από τη ζωή ένας υπερήλικας άντρας, 91 χρονών, που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, ενώ διασωληνώθηκε μία 42χρονη γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα.

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ