Κορονοϊός-Θεσσαλονίκη: Αναχώρησαν εθελοντικά ακόμη έξι νοσηλεύτριες από το Άργος

Η Γεωργία, η Χριστίνα, η Άννα, η Αναστασία, η Μαρία- Αγγελική, και η Παναγιώτα, είναι οι νοσηλεύτριες από την Αργολίδα που αναχώρησαν εθελοντικά την Πέμπτη από το Νοσοκομείο του Άργους για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στο ΑΧΕΠΑ στην τιτάνια προσπάθεια ενάντια στην πανδημία που καταβάλλουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Λίγες ώρες πριν το ταξίδι, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, βρέθηκε κοντά τους, συνομίλησε μαζί τους, τους συνεχάρη εκ μέρους όλου του κόσμου της Αργολίδας για την πράξη τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη, προσφέροντας τους και από ένα τριαντάφυλλο

“Έξι νοσηλεύτριες από το Νοσοκομείο Άργους έφυγαν με προορισμό τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ όπου πάνε να υπηρετήσουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τον τομέα υγείας που χτυπιέται εκεί αγρίως από τον Covid-19. Μόνο υπερήφανος μπορώ να αισθάνομαι γι’ αυτές τις νοσηλεύτριες που εθελοντικά βάζουν μπροστά και πάνω από όλα την υγεία των συνανθρώπων μας, και πάνε με αυταπάρνηση να τους υπηρετήσουν. Εύχομαι σε όλες σας να προσέχετε και να γυρίσετε πίσω υγιείς” δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Πηγή: argolikes eidiseis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ