Lockdown: Για τσιγάρα στο περίπτερο μετά τις 21.00 με τον σκύλο – Τα νέα μέτρα που ισχύουν από την Παρασκευή – ΒΙΝΤΕΟ

«Για τσιγάρα στο περίπτερο μετά τις 21.00 με τον σκύλο». Αυτό ισχύει απ’ αύριο Παρασκευή με τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ, ενώ απομένει να διευκρινιστεί, όπως επισήμανε και ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τι θα ισχύει σε περίπτωση που ηλικιωμένος χρειάζεται βοήθεια μετά τις 9 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, τα μίνι μάρκετ θα κλείνουν και αυτά όπως και τα σούπερ μάρκετ στις 20.30. Όσο για τα περίπτερα, θα παραμείνουν ανοικτά, όπως και τώρα, ωστόσο ουδείς θα μπορεί να πάει να πάρει κάποιο προϊόν ως αυτοτελή λόγο μετακίνησης, αλλά θα μπορεί να το κάνει, αν βγάζει βόλτα το κατοικίδιο του.

Στο ερώτημα τι ισχύει αν αρρωστήσει κάποιος ηλικιωμένος, οι γονείς μας ή κάποιος συγγενής μας και εφόσον μετά τις 9 το βράδυ δεν μπορούμε να στείλουμε τον κωδικό «4», τι κάνουμε; Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 θεωρητικά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επιλογή, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να παρεμβαίνει και να αναφέρει ότι «το πρωί που είχαμε στον Realfm 97,8 καλεσμένο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, του το έθεσα και δεσμεύτηκε να το μεταφέρει στην Επιτροπή για να βρεθεί λύση γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ