Lockdown – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στον Realfm 97,8: Ο εφιάλτης συνεχίζεται

“Δεδομένων των μηνυμάτων που πήρα από τα άγρια χαράματα, καταλαβαίνω ότι οι συνάδελφοί μου ζουν έναν εφιάλτη. Αυτό είπα χθες, ο εφιάλτης συνεχίζεται” δήλωσε για το lockdown ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. “Και ενώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, άλλωστε έχουμε και την εμπειρία του πρώτου lockdown, εντούτοις υπάρχουν θέματα που είναι για εμάς εξαιρετικά κρίσιμα, όπως το θέμα των ενοικίων. Το 60% που υποχρεούμαστε να καλύψουμε δεν είναι εύκολο όταν έχει κατεβασμένα ρολά και με ένα κατάστημα που προέρχεται από δύσκολο 10μηνο. Άρα εγώ θα ζητήσω με παρέμβασή μου τη στήριξη της πολιτείας και την καταβολή της αποζημίωσης στους ιδιοκτήτες, τουλάχιστον για αυτόν τον μήνα από το κράτος” πρόσθεσε.

“Είναι σημαντικός ο χρόνος που θα καταβληθούν όλα αυτά. Να γίνονται έγκαιρα γιατί δεν υπάρχει χρόνος για καθυστερήσεις” σημείωσε.

“Μπροστά μας έχουμε τον Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων που για πολλές επιχειρήσεις ξεπερνά και το 20% του τζίρου. Εάν δεν μπορέσουμε να κινηθούμε έγκαιρα και θαραλλέα, θα έχουμε πολλές απώλειες κατά τη διάρκεια αυτού του lockdown. Έτσι όπως κινείται η αγορά την παρούσα φάση και με τις δεδομένες συνθήκες θα έχουμε απώλειες στον δρόμο μας” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ