Γιατί θέλεις να εργάζεσαι σε αυτή την εταιρεία

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στον άνθρωπο. Με τους δικούς της ανθρώπους να το γνωρίζουν από πρώτο χέρι – και να το αναγνωρίζουν.

Γιατί οι άνθρωποι της ΑΒ εργάζονται σε ένα περιβάλλον όπου είναι και αισθάνονται ασφαλείς. Όπου τους ενθαρρύνουν να είναι αυτό που πραγματικά θέλουν να είναι. Όπου τους αντιμετωπίζουν ισότιμα. Εργάζονται σε μια εταιρεία που φροντίζει για εκείνους, που τους δίνει κίνητρα και τους ανταμείβει.

Εργάζονται σε ένα περιβάλλον όπου φροντίζουν για τους ανθρώπους, αλλά και για τους συνεργάτες, για τους πελάτες, για τις τοπικές κοινωνίες, για το περιβάλλον.

Είναι υπερήφανοι για την εταιρεία όπου εργάζονται, την ΑΒ Βασιλόπουλος. Γιατί και εκείνη είναι υπερήφανη για εκείνους, για τους δικούς της ανθρώπους και για τη συνεισφορά τους σε αυτό που 80 χρόνια τώρα έγινε και είναι: η κορυφαία του κλάδου της και ένας από τους κορυφαίους εργοδότες στην Ελλάδα.

Όλες οι μελέτες για την επιχειρηματική ανάπτυξη καταλήγουν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα: Τίποτα δεν μπορεί να υλοποιηθεί αν ο παράγων «άνθρωπος» δεν συμμετέχει ενεργά, αν δεν πιστέψει στους στόχους που τίθενται και δεν δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Και βεβαίως προϋπόθεση για όλα τα προηγούμενα είναι η ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον.

Αυτά αφορούν και κατευθύνουν και την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η εταιρεία παρέχει ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για το σύνολο των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών, υιοθετώντας αυστηρότερα υγειονομικά πρότυπα. Επιμένει στη σχολαστική εφαρμογή όλων των απαραίτητων διαδικασιών σε καθημερινή βάση. Το έκανε πριν από την CoVid-19 εποχή, το κάνει και από τον περασμένο Φεβρουάριο ειδικά για την πανδημία, με μια σειρά μέτρων προστασίας, που ξεπερνούν τα προβλεπόμενα από τις Αρμόδιες Αρχές. Και όλα αυτά, για να είναι και να αισθάνονται όλοι ασφαλείς – πρώτα από όλους, οι άνθρωποί της.

Για να πετύχει το στόχο της, η ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζει και υλοποιεί μια σειρά δράσεων προκειμένου να είναι όλοι ενήμεροι, δεσμευμένοι και ενεργοί στη δημιουργία και διατήρηση ενός περιβάλλοντος εργασίας που παρέχει ασφάλεια και προστατεύει την υγεία όλων. Ταυτόχρονα, όμως, φροντίζει να παρέχει σημαντικά κίνητρα στους εργαζόμενους.

Το 2019, η ΑΒ Βασιλόπουλος επένδυσε €15,4 εκατ. σε παροχές προς το προσωπικό. Έγιναν 2.239 νέες προσλήψεις και δημιουργήθηκαν 379 νέες θέσεις εργασίας. Η ΑΒ προσλαμβάνει χωρίς διακρίσεις και ανοίγει θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά, οι εργαζόμενοι ξεπέρασαν τους 14.500. Επίσης, παρείχε 173.900 ώρες εκπαίδευσης προς τους εργαζομένους της!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει στους ανθρώπους της την ευκαιρία να είναι αυτό ακριβώς που θέλουν να είναι. Έχουν την επιλογή να βρουν αυτό που επιθυμούν εργασιακά, όπως για παράδειγμα συμβαίνει μέσα από τα youth oriented προγράμματα. Με μοναδικό κριτήριο τις ικανότητες και την εξέλιξη, όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες ανέλιξης.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στέκεται στο πλευρό όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και φροντίζει τους εργαζομένους και τις οικογένειές τους. Η εταιρεία πιστεύει ότι πίσω από το χαμόγελο των ανθρώπων της, βρίσκεται η ικανοποίηση και η ασφάλεια που αισθάνονται σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, με εκπαιδευτικά προγράμματα, το θεσμό της πολυετίας, με παροχές υγείας, bonus και πρόσθετα οφέλη.

Για την ΑΒ, οι εργαζόμενοι είναι το θεμέλιο για τη μέχρι σήμερα πορεία της, αλλά και για το μέλλον της. Όσοι εργάζονται εκεί, το γνωρίζουν ήδη. Και θέλουν να το μάθουν όλοι, μέσα από τον απολογισμό https://www.ab.gr/responsible/reports ή το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=XRhSSlVytkQ&feature=youtu.be.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ