Επιχείρηση “Ερμής 2020”: “Μπλόκα” της Τροχαίας σε Λιμανάκια και κεντρικούς δρόμους

“Μπλόκο” σε όσους κάνουν κόντρες στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και όχι μόνο. έστησε το Σάββατο το βράδυ κλιμάκιο της Τροχαίας. “Το χθεσινό μας “μπλόκο” ήταν εστιασμένο στους αυτοσχέδιους αγώνες, το σύνολο των περιπολικών μας ήταν επί ποδός”, είπε στον ΑΝΤ1 ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Σπύρος Λάσκος.

Πολλές οι παραβάσεις

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από τα Λιμανάκια η Τροχαία Αττικής μοίρασε πρόστιμα τόσο σε μηχανές πέρασε τα Λιμανάκια με πιο γρήγορες ταχύτητες, όσο και σε οδηγούς οι οποίοι είχαν επιδοθεί σε αυτοσχέδιους αγώνες.

Οι αγώνες στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης συνεχίζονται κανονικά, παρά το τελευταίο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες.

“Παρακολουθούμε τις διαδικτυακές προσκλήσεις οι οποίες δεν γίνονται μόνο κάθε Σάββατο αλλά σχεδόν κάθε βράδυ”. τόνισε ο διοικητής της Τροχαίας Αττικής.

Επιχείρηση “Ερμής 2020”

Η επιχείρηση πρόληψης και αποτροπής των αυτοσχέδιων αγώνων ταχύτητας με την ονομασία “Ερμής 2020” συντονίζεται στο θάλαμο παρακολούθησης της Τροχαίας Αττικής και έχει στόχο γενικότερους ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής. Το Σάββατο έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν εκτός από τα Λιμανάκια, στο Άλσος Βεϊκου, στη Λεωφόρο θηβών και στη Γέφυρα Καλυφτάκη, όπου στήνονται καθημερινά αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας.

Η Τροχαία Αττικής θα συνεχίσει τους ελέγχους με στόχο τη μείωση των ατυχημάτων, στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ