Τώρα-Μαζεύουν τραπεζοκαθίσματα

H μεγαλύτερη επιχείρηση σκούπα για τραπεζοκαθίσματα που έχει γίνει στο δήμο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε πριν λίγο σε μπαράκια της περιοχής της Βαλαωρίτου. Η επιχείρηση ήταν συντονισμένη και ξεκίνησε με πλήρη μυστικότητα από την πίσω πλευρά του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης. Σ

υμμετείχαν 20 ελεγκτές της αρμόδιας Υπηρεσίας του δήμου, σε συνεργασία με 16 Δημοτικούς Αστυνομικούς, δώδεκα εργαζόμενους της διεύθυνσης προσόδων του δήμου και δώδεκα άνδρες της ομάδας Ζ.

 Στο σημείο βρέθηκαν τρία φορτηγά της αντιδημαρχίας καθαριότητας, στα οποία συγκεντρώθηκαν τα τραπεζοκαθίσματα που κατασχέθηκαν. Ελέγχθηκαν τουλάχιστον έξι καταστήματα και κατασχέθηκαν δεκάδες τραπεζοκαθίσματα που είχαν τοποθετηθεί παράνομα.

Οι υπηρεσίες του δήμου κινήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα. Τα μισά μέλη του κλιμακίου έφτασαν από την οδό Εγνατία και τα άλλα μισά από τη Συγγρού κι αιφνιδίασαν τους καταστηματάρχες. Από πλευράς θαμώνων, υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς οι ελεγκτές ανάγκασαν πελάτες των μαγαζιών να σηκωθούν από τα τραπέζια, τα οποία καταλάμβαναν περισσότερο χώρο απ’ ότι δικαιούνταν βάσει της άδειας των καταστημάτων.

Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι για άδειες μουσικής και τήρησης ωραρίου λειτουργίας.Πηγή:thestival.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ