Κακοκαιρία: Τεράστιες καταστροφές στο Παλαί Γαλατσίου – ΦΩΤΟ

Σημαντικές ζημιές προκάλεσε η καταιγίδα που ξέσπασε στην Αττική τις πρωινές ώρες, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου και στις εγκαταστάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του.

Η οροφή του Παλαί Γαλατσίου, από την μεριά της Λεωφόρου Βεΐκου έχει καταστραφεί, ενώ ζημιές προκλήθηκαν στην πίσω πλευρά του ακινήτου. Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στον παιδότοπο που λειτουργούσε στον περιβάλλοντα χώρο του Παλαί τους τελευταίους μήνες.

Ζημιές και στην περίφραξη της ΕΥΔΑΠ, δίπλα από το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, καθώς κατέρρευσε μαντρότοιχος και ξεριζώθηκαν αρκετά πεύκα. Εκπρόσωποι της ΕΤΑΔ και του Δήμου Γαλατσίου έχουν επισκεφθεί το Παλαί για να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της μεγάλης καταστροφής.

Δείτε φωτογραφίες από τις ζημιές στο Παλαί Γαλατσίου:

Ξεριζώθηκαν δέντρα και πλάκωσαν αυτοκίνητα στον Δήμο Γαλατσίου

Η σφοδρή νεροποντή και ο δυνατός αέρας που έπληξαν την Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης, ξερίζωσαν δέντρα στην περιοχή του Γαλατσίου, τα οποία καταπλάκωσαν αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα. Τα συνεργεία του Δήμου εργάζονται από νωρίς το πρωί για την κοπή των δέντρων, τον απεγκλωβισμό των οχημάτων και τον καθαρισμό των δρόμων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: palmosnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ