Κορονοϊός: Συγκλονίζει η σύζυγος του Έλληνα που πέθανε στο Μεξικό – Τι λέει για τους αρνητές της μάσκας

Είναι αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Έχουν περάσει πέντε μήνες από τον χαμό του συζύγου της από κορονοϊό στο Μεξικό. Είναι η γυναίκα, που τον περασμένο Απρίλιο, έμαθε ότι ο σύζυγός της πέθανε, λίγο πριν βγει στον αέρα του MEGA, για να ζητήσει εκλιπαρώντας να βρεθεί κάποιος να τη βοηθήσει να μάθει τι συμβαίνει με την υγεία του.

Η Ιωάννα Μαυρογένη δεν κατάφερε ούτε να θάψει τον σύζυγό της. Παρέλαβε μόνο την τέφρα του, κι αυτό μετά από αγώνα και χωρίς καμία βοήθεια. Όλα έγιναν, όπως λέει, με έξοδα δικά της και την βοήθεια φίλων και γνωστών: «Κανείς δεν φρόντισε να έρθει».

Έψαχνε στα «τυφλά»

Την ώρα που η σύζυγος του 46χρονου Έλληνα Δημήτρη Κουμαργιά, αναζητούσε τα ίχνη του σε νοσοκομεία του Μεξικό, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δημοσίευαν φωτογραφίες – ντοκουμέντο.

Ήταν η στιγμή που ο Έλληνας οικονομικός διευθυντής ομίλου με έδρα το Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταφερόταν «χτυπημένος» από τον κορονοϊό και σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Δεν είχε κανένα νόσημα, ούτε ήταν καπνιστής. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνε», ανέφερε ακόμη.

Τον 46χρονο, εντόπισαν συγγενείς στο Μεξικό μιας τηλεθεάτριας, η οποία τους ενημέρωσε αμέσως μόλις είδε την γυναίκα στο MEGA και συμμερίστηκε την αγωνία της. Ωστόσο, ήδη, οι πνεύμονές του δεν λειτουργούσαν και η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει.

Θυμώνει με τους αρνητές

Μέσα στον πόνο της είναι αδύνατο να συγκρατήσει τον θυμό της, όταν κάποιοι, ενώ εκείνη έχει χάσει τον άντρα της με τέτοιον τρόπο, αρνούνται ακόμα ότι υπάρχει κορονοϊός.

«Για κανέναν δεν είναι ευχάριστο να φοράμε μάσκα όλη μέρα. Όμως τι επιλογή υπάρχει; Πρέπει να το κάνουμε», δηλώνει προσπαθώντας να βρει τις ισορροπίες της πέντε μήνες μετά την απώλεια του συζύγου της.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ