Κορονοϊός-Δείξιμος: Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα, αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι γιατί το περνάω ήπια

Για την περιπέτεια που περνά με τον κορονοϊο μίλησε στο Mega ο γνωστός τραγουδιστής, Άκης Δείξιμος, ο οποίος είναι σε καραντίνα με τον σκύλο του και τα ψώνια της μαμάς του.

«Τη Δευτέρα ξεκίνησα και δεν ένιωθα πολύ καλά. Ήρθαν τα πρώτα δέκατα, είχα πολύ έντονη ημικρανία η οποία δεν σταματούσε με τίποτα», είπε ο τραγουδοποιός, ο οποίος δηλώνει ορφανό κρούσμα, διαγνώστηκε θετικός μέσω τεστ COVID-19, την περασμένη Τρίτη, και όπως λέει, δεν έχει την παραμικρή ιδέα πού και πώς μπορεί να κόλλησε.

«Πραγματικά ο ιός βρίσκεται δίπλα μας, γύρω μας οπότε μπορεί όντως να τον έχω κολλήσει οπουδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το φανταστώ, πραγματικά δεν μπορώ να το φανταστώ γιατί όσο μπορούσα πρόσεχα», είπε ακόμη.

Στην καραντίνα, ο τραγουδιστής έχει παρέα το γαλλικό μπουλντόγκ, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η μητέρα του φροντίζοντας από την πρώτη στιγμή να τον προμηθεύσει με τρόφιμα, αφήνοντάς στην εξώπορτα του σπιτιού του, ώστε να μην του λείψει τίποτα.

«Ήμουνα ψύχραιμος, ήταν ψύχραιμη και η οικογένεια μου, πολύ σημαντικό. Ήταν πολύ σημαντικό όταν πήρα την μητέρα μου τηλέφωνο και της το ανακοίνωσα, μου είπε οκ μην ανησυχείς, κάτσε σπίτι, είχε αφήσει αρκετά ψώνια με τρόφιμα στο υπόγειο του σπιτιού μου για να μπορώ να φτιάχνω το φαγητό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του και τον μοναδικό του φίλο στην καραντίνα, τον σκύλο του.

«Σήμερα είμαι λίγο χειρότερα. Δε θέλω να παραπονιέμαι γιατί μέχρι τώρα το περνάω ήπια», επισήμανε τονίζοντας ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στον ιό, ο οποίος βρίσκεται παντού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ