Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας: Πρέπει να φορέσουμε όλοι μάσκα για να σπάσουμε την αλυσίδα της διασποράς

Αυστηρή σύσταση προς τους πολίτες της Πέλλας, μετά τα κρούσματα κορονοϊού σε εργοστάσιο της περιοχής, έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Με την απόλυτη εφαρμογή των μέτρων και την ατομική μας ευθύνη θα αποτρέψουμε τη διασπορά του ιού. Είμαστε ήδη σε υψηλή επιτήρηση. Υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να εφαρμόσουμε” ανέφερε ο κ. Τζαμτζής, και πρόσθεσε: “Κάνω έκκληση στους συμπολίτες μου στην Πέλλα να εφαρμόσουμε τα μέτρα του ΕΟΔΥ. Οι επιχειρήσεις να εφαρμόσουν όλα τα πρωτόκολλα”.

Αναφερόμενος στο πώς “ξέφυγε” η κατάσταση στην κονσερβοποιία στο Μαυροβούνι Σκύδρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας ανέφερε πως “υπάρχουν εργαζόμενοι που ενώ έχουν μάσκα, άλλοι τη φοράνε στο πιγούνι, άλλοι τη βγάζουν τελείως. Αυτά τα περιστατικά πρέπει να τα προσέξουν ιδιαίτερα στα εργοστάσια για να μην υπάρχουν προβλήματα”.

“Στο σύνολο του νομού μας πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα, να φοράμε μάσκα όλοι, άσχετα αν είμαστε από τους αρνητές της μάσκας ή όχι. Πρέπει να φορέσουμε μάσκα για να σπάσουμε την αλυσίδα της διασποράς του κορονοϊού” κατέληξε ο κ. Τζαμτζής.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ