“Ιανός”: Νύχτα αγωνίας στην Καρδίτσα με δύο αγνοούμενους και εγκλωβισμένους – ΒΙΝΤΕΟ

Νύχτα θρίλερ στην Καρδίτσα από το πέρασμα του “Ιανού”, καθώς αυτή την ώρα αγνοείται μια γυναίκα και ένας άντρας. Πρόκειται για μια οδηγό αυτοκινήτου η οποία παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά μαζί με το αυτοκίνητο της στο Μουζάκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για μια 40χρονη γυναίκα.

Ο άντρας που αγνοείται αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα είναι κτηνοτρόφος επίσης από το Μουζάκι.

Ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης σημείωσε πως έχουν εκκενωθεί οικισμοί, καθώς τα ορμητικά νερά στην περιοχή έχουν καταστρέψει γέφυρες και άλλες υποδομές.

Την ίδια στιγμή, εγκλωβισμένα βρίσκονται επτά άτομα, που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, στη θέση «Τσουκνίδα» στην Αν. Αργιθέα, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο έχουμε εγκλωβισμένους μια οικογένεια πτηνοτρόφων στο Καρποχώρι Σοφάδων. Η Πυροσβεστική τους έχει και εντοπίσει και προσπαθεί να τους απεγκλωβίσει.

Χωρίς ρεύμα η Καρδίτσα

Το μεγαλύτερο μέρος της πόλης έχει κατακλυστεί από νερό και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα δεν θα υπάρξει σημείο που λιγότερο ή περισσότερο δεν θα δεχθεί όγκους υδάτων.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στο δημαρχείο το νερό έχει φθάσει μισό μέτρο, ενώ έχει μεγάλο ύψος στην πλατεία και έχει μπει σε πολλά καταστήματα, όπως και σε υπόγειες και ισόγειες κατοικίες. Σημαντικές ζημιές έχουν υποστεί και αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο:

Ταυτόχρονα το μεγαλύτερο μέρος της πόλης είναι χωρίς ρεύμα και το χειρότερο όλων είναι ότι η ροή του νερού είναι συνεχής και αυξανόμενη.

Αργά τη νύχτα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έκανε δηλώσεις τόσο για την επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ανθρώπων στον Αλμυρό Βόλου αλλά και για την επιχείρηση ανεύρεσης μιας γυναίκας οδηγού στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από Karditsalive.net, ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ