Μάνδρα: Εξιχνιάστηκε δολοφονία για ένα κινητό και λίγα ευρώ – Δράστης ένας 18χρονος

Η υπόθεση δολοφονίας ενός 77χρονου συνταξιούχου, που διαπράχθηκε στις 4 Αυγούστου 2020 στη Μάνδρα Αττικής, εξιχνιάστηκε από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ένας 18χρονος από το Κουβέιτ, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ κίνητρο της δολοφονίας εκτιμάται πως ήταν η ληστεία.

Ο 77χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του, μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμενε και η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία.

Πληροφορίες του ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος είχε φιλοξενήσει στο σπίτι του τον 18χρονο κι όταν αποκοιμήθηκε ο φερόμενος ως δράστης άρχισε να ψάχνει για χρήματα και τιμαλφή.

Ωστόσο, όταν το θύμα ξύπνησε και τον αντιλήφθηκε, ο άνδρας τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αφαίρεσε 30 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο πούλησε για πέντε ευρώ και μια κάρτα συγκοινωνιών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 18χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ