Πανελλαδικές 2020: Στα φοιτητικά έδρανα παιδιά βουλευτών

Τέσσερα παιδιά βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου γιορτάζουν την επιτυχία τους στα ΑΕΙ και οι γονείς τους δεν θα μπορούσαν παρά να νιώσουν περηφάνια για τα παιδιά τους. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης πανηγύρισε την εισαγωγή της 18χρονης κόρης του Αριάννας-Νίκης στη Σχολή Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου καθώς αυτή ήταν η πρώτη επιλογή της. “Η προσπάθεια της κόρης μας είχε αίσιο τέλος και κατάφερε να μπει στη σχολή που ήθελε. Ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά” είπε στην Espresso ο κ. Βούτσης.

Από την πλευρά της, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, της οποίας ο γιος Γιώργος πέρασε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως ήθελε, κέρασε γλυκά στο υπουργείο και δήλωσε: “Μόνο περηφάνια μπορεί να αισθάνεται σήμερα μια μάνα που βλέπει τους κόπους του παιδιού της να ανταμείβονται”. Ο γιος του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου, Πέτρος, πέρασε στη Νομική Σχολή Αθηνών: “Είμαι πολύ περήφανος διότι η τερ΄στια προσπάθεια που κατέβαλε μέσα στην πανδημία και την καραντίνα, δικαιώθηκε”.

Την ίδια χαρά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του και ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, του οποίου η κόρη Κωνσταντίνα είναι πλέον μια ωραία φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ