O σύζυγος της μεσίτριας για την αποζημίωση-μαμούθ: Δεν υπάρχει υλικό αντάλλαγμα να απαλύνει τον πόνο

Για την αποζημίωση-μαμούθ των 500.000 ευρώ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στην οικογένεια της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών, που βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του αγγειοχειρουργού τον Απρίλιο του 2017, μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News ο χήρος της άτυχης γυναίκας.

«Δεν υπάρχει κάποιο υλικό αντάλλαγμα που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο τριών ανηλίκων παιδιών που χάνουν με τέτοιον πρωτοφανή τρόπο τη μητέρα τους. Επίσης, μιας μητέρας που χάνει το μοναχοπαίδι της, η γιαγιά των παιδιών. Και επίσης και εμού, ως συζύγου που έχασα μια εξαίρετη και νεότατη σύζυγο» είπε ο άνδρας και πρόσθεσε: «Η αγάπη μου στην Ντιάνα, τη γυναίκα μου, ήταν τόσο μεγάλη που μου δίνει ακόμα δύναμη να αντέξω πολύ περισσότερα και για περισσότερα χρόνια. Είναι σα να είναι κάθε μέρα κοντά μας… κάθε μέρα την βλέπουμε στις φωτογραφίες, τη μελετάμε, και τα παιδιά… δεν υπάρχει δηλαδή, μέρα που να μην είναι η Ντιάνα μέσα στο σπίτι. Κάθε μέρα με την Ντιάνα ήταν μια ιδανικά, όμορφη, ωραία ημέρα για όλους μας».

Η οικογένειά της κατέθεσε την αγωγή κατά του νοσοκομείου ζητώντας τότε, 5 εκατ. ευρώ. Τελικά το ποσό που εκδικάστηκε είναι 500 χιλιάδες. «Θα περίμενα, όμως, η απόφαση να ήταν προσωρινά εκτελεστή, έτσι ώστε τα δύο νεαρά αγόρια, οι γιοι της Ντιάνας, οι οποίοι είναι σήμερα 18 και 20 ετών, να μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα σπουδών τους. Αντ’ αυτού είναι υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψουν πρώιμα τις σπουδές τους, τα όνειρα σπουδών που έχουν και να ριχτούν στη βιοπάλη για να βιοποριστούν». Το μόνο βάλσαμο για την οικογένεια, σύμφωνα με τον χήρο της 36χρονης μεσίτριας, είναι το γεγονός ότι ο δολοφόνος της είναι στη φυλακή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ